Urban Trend Seminar

Hoe laveer jij als ondernemer, als manager of als creatief tussen je dromen en de realiteit van de dag? Omzet staat onder druk, en de nieuwe consument lijkt wispelturiger dan ooit. Hoe ga jij om met de onzekere tijd waarin onze resources langzaam opraken en het woord crisis in elke zin terug komt. Dat het anders moet weten we, maar hoe? Gaan we nog harder rennen, gaan we nog meer de prijzen verlagen?

THANK GOD IT’S CRISIS. Als het even niet zo makkelijk gaat, worden we gedwongen om weer terug te gaan naar de ‘core’, naar wat we echt belangrijk vinden. Dat geldt voor de consument maar ook voor jouw bedrijf.

Maar hoe kunnen we weer gaan sturen op betekenis van het merk en de echte waarde van een product. Hoe gaan we van de ‘real time’ modus naar een long term focus? Hoe kunnen we onze concepten meer inhoud geven en producten ontwikkelen die echte voldoening geven en die langer meegaan dan 1 seizoen? Hoe kunnen we weer connecten met die nieuwe consument?

DESIGN THE CHANGE!

Tijdens de Urban Trend Seminar op 8 maart geeft Urban Fair je verfrissende inzichten, heldere richtlijnen en slimme tools die de waarde van jouw merk en product laat groeien! Centraal staat het Nieuwe Calvinisme en de veranderende mentaliteit van de nieuwe consument.  Ben jij er bij op 8 maart? Schrijf je hier in!

Weten wat andere ondernemers ervan vonden? Lees hier onder de enthousiaste reacties over de Urban Trend Seminar van 2011.

” Urban Trend Seminar: in 1 woord GEWELDIG ! De informatie- de inspiratie- de visuals – de lunch! – de voorbeeld producten en de thema’s en natuurlijk dit allemaal belicht vanuit de visie van Helene. Ik liep al weken in mijn maag met een strategische beslissing die genomen moest worden; maar kwam hier maar niet uit. Direct na dit seminar wist ik het direct, ‘mijn neus stond direct de goede kant op’ mijn beslissing was genomen en voelde heel goed, stabiel (en voor jaren). Dank hiervoor ! “

Kathelijne van Rijen  Ali Lamu &  Strandhandoek.nl

“Na het seminar van Urban Fair vol inspiratie, werklust en ideeën bureauwaarts gekeerd. Een prachtige en overweldigende hoeveelheid beelden bespeelde het gemoed en bracht de hersens in opperste staat van adaptiviteit. Prachtig materiaal van over de hele wereld schetsen een beeld van de huidige creatieve en trendmatige status in het urban landscape. Het verhaal heel prikkelend en fraai. Mooi opgesplitst in een aantal thema’s en vertaald naar de markt, biedt mooie handvaten voor de eigen praktijk. De producten die zijn uitgestald per thema, kietelde de winkel-mand-genen, graag zou ik het allemaal hebben meegenomen.De tools die zijn ontwikkeld door Urban Fair getuigen van gedegen voorbereiding en vergaande ervaring met alle aspecten op het gebied van marketing, retail, design, trends, sociologie en urban planning.  De locatie, restaurant OPEN, top en heel eigenzinnig serveerde een prachtige lunch met verse lokale verassende ingrediënten en verheft het seminar ver boven datgene wat men normaal bij een seminar bedenkt”    

Joyce van Overbeek FAIR + FAIR

“Ik vond de trend seminar erg inspirerend. Helene vertelt haar verhaal met zoveel enthousiasme dat je meteen zin hebt om zelf je merk en product op de markt te gaan zetten. Dit komt natuurlijk ook door het schitterende beeldmateriaal. Wat mij verraste waren ook de interessante discussies met de overige deelnemers die het gepresenteerde materiaal en het thema duurzaamheid opriepen. Zeer nuttig om zo ervaringen te delen.” 

Agnes de Rooij,  Campagne & duurzaamheidsspecialist voor oa Hivos, Greenpeace