Sense of Place // Oerol 2014

Als je veel op reis bent naar inspirerende steden en naar landen over heel de wereld, dan vergeet je soms hoe eigen en mooi Nederland is. De Waddenzee en haar eilanden staan natuurlijk niet voor niets op Unesco’s Werelderfgoedlijst! Terschelling is prachtig met haar brandaris de uitgestrekte duinen, brede stranden, dennenbossen en het prachtige wad.

Elk jaar in juni wordt op Terschelling het locatie theaterfestival Oerol georganiseerd. Dit jaar waren wij ook van de partij. 10 dagen lang cultuur snuiven en je onderdompelen in de meest fantastische en uiteenlopende theatervoorstellingen, muziekoptredens en straat theater. Allemaal op bijzondere en creative locaties in de natuur. Iedereen fietst door de duinen en de weilanden van West naar Oost Terschelling, van het strand naar het wad en andersom.

Na 10 dagen lang met onze hoofd in de wind, verse zeelucht opsnuiven zijn we weer opgeladen en gaan we weer vol aan de bak!

Heb je Oerol gemist? 3 t/m 13 julli zijn er ook een aantal voorstellingen te bewonderen op het Over het IJ Festival op het NSDM werf in Amsterdam!

 

Photocredits: Helene Vogelaar

* thECHO | Stel je bent een koe

* Exchanghibition bank: the art of turning into money

* ISH + Dadara : Like 4 real

* Spinvi en saartje van Camp Kintsukuroi

* De passage

* Muziek op de betonning

* Elvis plak

* Sense of place op het groene strand

*Marnix van der Pol

* Studio Orca | Duikvlucht