MINT | MODEFABRIEK

Trots lanceerden we afgelopen zondag de nieuwe design collectie van STUB001… Creativiteit, talent, social impact en sustainable business komen samen in deze prachtige forward fashion collectie!

De t-shirts zijn vanaf nu te bestellen via Kuyichi en vanaf februari 2015 te koop in de winkel…..De winst vloeit terug naar het volgende community art project van STUB002 en Ubuntu Academy Capetown.

STUB001 is een bijzonder design project van het sustainable denim label Kuyichi, de Amsterdamse kunstenaar SIT en de Ubuntu Academy Cape Town. Een prachtig initiatief waarin talent, creativiteit en social entrepreneurship elkaar versterken.
Meer over STUB001 : De studenten van de Ubuntu academy zijn ‘risico’ jongeren uit de townships die de kans krijgen hun talent en creatieve identiteit te ontwikkelen. De art-works van de studenten worden vertaald naar een limited design collection voor Kuyichi (SS’15 en AW’15) welke deze zomer in Berlijn en Amsterdam wordt gelanceerd. De t shirts zijn van organic cotton en worden op een eerlijke manier gemaakt. De winst van het project wordt weer terug geïnvesteerd in het vervolg project STUB002: het community art project. Hier zullen de studenten hun talent inzetten om nieuwe kansen te creëren en de omstandigheden binnen de community te verbeteren.
Urban Fair is trots om als partner verbonden te zijn aan dit prachtige talentvolle project. Wij volgden het creatie proces op de voet en legden het vast in prachtig beeldmateriaal! Uitgebreide informatie over STUB001 vind je www.stub001.com

Thanks allemaal voor jullie mooie en enthousiaste reacties !

Nieuwsgierig naar ‘the making of’ en de studenten van de Ubuntu Academy Capetown? Check onze blog vanuit kaapstad: http://urbanfair.net/trendblog/finding-identity-within