Diner Narcotique | Nuit Blanche

Afgelopen zaterdagnacht ging Urban Fair cultureel verantwoord doorhalen tijdens Nuit Blanche. Een nacht vol inspiratie, kunst en cultuur, lekker eten, muziek en zelfs een heuse nacht academy. Wel heel verslavend was het Diner Narcotique in het Tabacco theater aan de Nes.

Het diner begon in de catacomben van het Tabacco theater met een verassend aperitief met limoen en verse thijm. Aan lange tafels genoten de bijna 200 gasten vervolgens van het ongelooflijke smaakvolle en verslavende 2,5 diner.

Op de kaart stond:

Voorgerecht: Eetbare as met eetbare klei en chocola, gerookt op tabak met een glas rauwe melk. Het hoofgerecht was een gekonfijte gans in tabakige bierjam en bietige gort. En het culinair hoogtepunt was het nagerecht: een cappuccino van guarana, met een bloemige bier vermout en een toffee van jeneverbes.

Tja fluister dat menu maar eens in iemands oor. Na 50 x doorfluisteren was de korte samenvatting over wat we zouden eten: bier en gans.

Nostalgische herinneringen van de buurt deden de ronde. Mooie gesprekken ontstonden tussen de gasten over mooie eigenschappen die je graag wilde delen of misschien wel wilde ontvangen.

Barbara Putman Cramer – Living Antenna‚Äôs, Maureen de Jong- ‘t kleinkookbedrijf, Baaf Vonk & Roel van Vliet – Varkensroosteren, Hylke Krikke- sommelier bundelden hun talent wat resulteerde in prachte smaken en zoete herinneringen!

Wauw wat een nacht. Wat een Urban Taste. Wat een beleving!

One Trackback

  1. […] you know someone who attended the dinner, ask how he or she experienced it. Otherwise, continue […]